Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben Tændhætten, afholdt den 18. maj 2004, kl. 18.00 i Hollænderhallen.

Formanden Geert Jakobsen bød velkommen til de 11 ( elleve ) fremmødte medlemmer.

Dagsorden ifølge vedtægterne:

1. Grith Hagel blev valgt til dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt og lovligt indvarslet.

  1. Fra formandens beretning skal fremdrages omtale af den forløbne sæson. Tændhætten har ved udgangen af april måned 2004 opnået et medlemstal på 279, hvoraf 43 er børn og 29 er passive. Medlemstallet udgjorde 282 ved udgangen af forrige sæson.

    Træningen af børn og unge om lørdagen er fortsat en succes. Som følge af kommunens renovering af Nordstrandsskolen i begyndelsen af denne sæson blev træningen forlagt til Hollænderhallen, hvilket der er stor tilfredshed med da rammerne her også er mere attraktive.

    Dametræning blev derimod ikke gennemført i denne sæson - dels som følge af for svag interesse dels grundet problemer med at indpasse trænerens tidsplan. Banetiden til damerne mandag aften har dog stået "åben" hele sæsonen. Formanden opfordrede interesserede i dametræning til at "forhåndstilmelde" sig på hjemmesiden. Som supplement hertil overvejer bestyrelsen at initiere 1 eller 2 træningsdage i den kommende sæson generelt for voksne afhængig af målte interesse.

    I forbindelse med kommunens istandsættelse af gymnastiksalen på Nordstrandsskolen var en række spillere afskåret fra at benytte skolen i september og oktober måned 2003. Forløbet omkring kommunens håndtering af klarmelding af gymnastiksalen og adskillige efterfølgende svigt af aftaler om åbningstid på skolen har ført til, at Tændhættens bestyrelse ad flere omgange har måttet klage både mundtligt og skriftligt til den kommunale forvaltning. Vi skal i den forbindelse opfordre spillere på Nordstrandsskolen til benytte telefonnummeret på vagthavende, som står anført på Tændhætten's hjemmeside hvis lignende svigt atter forekommer.

    Tændhættens hjemmeside udvikler sig fortsat og er blevet forsynet med flere nye faciliteter, eksempelvis tilmelding til information fra klubben pr. e-mail. Der er gennemsnitlig 100 besøg på hjemmesiden om måneden. Medlemskartoteket indeholder ca. 120 e-mailadresser til brug for fremsendelse af indkaldelser og anden information.

    Både Efterårsturneringen i november 2003 og Forårsturneringen i marts 2004 var velbesøgte på selve turneringsdagene, hvor doublekampene afvikles. Derimod spores en vigende interesse for deltagelse i single og damesingle er slet ikke blevet gennemført. Mixdouble har ved begge turneringer haft pæn deltagelse.

    2003 var også 30 års jubilæum for Tændhætten og i forlængelse af Efterårsturneringen holdt Tændhætten jubilæumsfest på Beghuset med deltagelse af 99 gæster, der udover lækker mad og gode vine blev budt på flere kunstneriske indslag samt dans til Max 60 repertoire.

    Trekantturneringen med Søvang og Sandagergaard blev afholdt i januar 2004 og til stor glæde lykkedes det Tændhætten i jubilæumsåret at generobre den indstiftede vandrepokal ved at besejre Søvang med 9-6 og vinde over Sandagergaard med 10-5. Efter turneringen var der hyggelig fællesspisning med spillerne fra de to andre klubber.

    Sluttelig oplyste formanden, at der som noget nyt og på forsøgsbasis er åbnet for sommerbadminton i Hollænderhallen i perioden 1/6 - 1/9 på torsdage om aftenen, dog undtaget i selve sommerferien.

    * * * * *

    På forespørgsel fra Lars Koch oplyste formanden, at børnetræningen var flyttet til Hollænderhallen grundet bedre faciliteter, herunder at der er 4 baner at råde over.

    Niels Andersen gjorde opmærksom på de ejendommelige lysforhold i Hollænderhallen, herunder de opsatte lysfølere, der pludselig afbryder lyset. Bestyrelsen vil tage det op med halinspektøren for evt. at få ændret på intervallet.

    Tom Adrian rettede en tak til bestyrelsen for både arrangementet på Beghuset og turneringerne og mente samtidig at den vigende deltagelse i singlerækkerne muligvis kan forklares ved deltagernes gennemsnitsalder. Som en mulig løsning herpå nævnte Grith Hagel, at nogle singlerækker så kunne afvikles som kortere kampe og/eller at deltagerne måske så højst skulle ud eks. 2 kampe.

    Grith Hagel slog i øvrigt til lyd for, at damerækkerne bør gennemføres uanset at der kun er 2 deltagere. I den forbindelse nævnte Henning Bothmann, at bestyrelsen overvejede at tage den tidligere udfordringstavle op igen, hvor spillere i løbet af sæsonen kunne udfordre hinanden.

    Endelig ville Dorthe Theter gerne vide om mandagstræneren helt var afskaffet, hvilket ikke er tilfældet. Men det kræver en registreret interesse på Tændhættens hjemmeside, og det implementerede mailsystem bør anvendes til udsendte af en reminder herom allerede inden sommerferien.

    Formandens beretning blev herefter enstemmigt godkendt.

    3. Søren Dam Rasmussen gennemgik det reviderede regnskab, der blev enstemmigt godkendt.

    4. Til formandsposten, der er på valg hvert år, genvalgtes Geert Jakobsen. Herudover var to bestyrelsesmedlemmer på valg i år. Søren Dam Rasmussen og Niels Jørgen Jørgensen blev genvalgt for 2 år. De to øvrige bestyrelsesmedlemmer Henning Bothmann og Chrilles Svendsen var ikke på valg i år.

    5. Til revisorer genvalgtes Peter Holmgaard og Lars Koch. Til revisorsuppleant genvalgtes Dorthe Theter.

    6. Forslag fra bestyrelsen om vedtægtsændringer i § 5 og 7 vedr. indkaldelse pr. e-mail og tilpasning af reglerne om stemmeafgivelse i § 6 fik tilslutning med 11 stemmer for og 0 imod. Forslaget til § 6 blev modificeret således at blot 1 medlem kan forlange skriftlig afstemning. Forslaget kunne dog ikke vedtages endeligt, da vedtagelse kræver kvalificeret forum. Forslaget blev derfor henvist til den efterfølgende ekstraordinære generalforsamling.

  1. Bestyrelsens forslag til kontingent for den kommende sæson 2004/2005 blev fremlagt således:

    Voksne Uændret kr. 350,00

    Børn under 16 år Nedsættelse med kr. 100,- til kr. 50,00

    Børn under 16 år m/egen banetid kr. 350,00

    Tillæg for træning (børn) kr. 150,00

    Passivt medlemskab Nedsættelse med kr. 150,- til kr. 100,00

    Indmeldelse Uændret kr. 100,00

    Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

  2. Under eventuelt nævnte Peter Brandt atter problematikken med de mange lukkedage på Nordstrandsskolen, herunder perioden med renovering af gymnastiksalen og anvendelsen af denne til teater, terminsprøver m.v. i skolens regi.

    Herudover forløb en uformelt diskussion om klubbens virke i øvrigt.

    * * * * *

    Referat fra ekstraordinær generalforsamling i Badmintonklubben Tændhætten, afholdt den 18. maj 2004, kl. 19.00 i Hollænderhallen.

    Formanden Geert Jakobsen bød atter velkommen til de 11 ( elleve ) fremmødte medlemmer.

    Dagsorden ifølge indkaldelse:

    1. Grith Hagel blev valgt til dirigent. Hun konstaterede, at den ekstraordinære generalforsamling var rettidigt og lovligt indvarslet.

  3. Forslaget til vedtægtsændringer, der var behandlet på den ordinære generalforsamling samme dag men uden kvalificeret forum, blev vedtaget med 11 stemmer for og 0 imod.